Binnenbekleding

De binnenbekleding van het zwembad is afhankelijk van de wensen of het budget van de klant.

Maar welke binnenbekleding u ook kiest; uw zwembad wordt met kwaliteit en perfectie afgewerkt.
Onze talrijke referenties zijn het beste bewijs van ons professionalisme.

Glasmozaïek

De binnenbekleding met glasmozaïek is natuurlijk een streling voor het oog, en geeft het zwembad een klassevolle uitstraling.

Glasmozaïek is een duurzaam materiaal en kan verkregen worden in 1 of meerder kleuren of kleurtinten. Eveneens kan het een persoonlijke touch geven aan het zwembad indien een motief of eigen ontworpen tekening in de vloer of wand verwerkt wordt.

We beschikken over een ruim aanbod glasmozaïek in vele kleuren en kwaliteiten, en ook de kleur van het voegsel kan gekozen worden.

PVC-Liner

Voor de binnenbekleding van het zwembad kan ook voor PVC-Liner gekozen worden.

Deze gewapende PVC-folie is samengesteld uit 2 folies, gedoubleerd en versterkt met een polyestervlies. Deze folie is 1,5 mm dik en wordt ter plaatse gelast.

Te verkrijgen kleuren: licht en donker blauw, groen, wit, zandkleurig, grijs of mozaïek-motief ( blauwe of grijze tinten ).

 

Beton

Bij de hedendaagse, iets modernere stijl van vandaag past een gepolierde beton als afwerking van het zwembad ook heel mooi in het tuinconcept.  De grijze kleur van de gepolierde beton geeft een zachte, rustgevende uitstraling aan de tuin.

 

( Bel ons vrijblijvend!
0475 / 31 11 42